Učesnik
Napomena: Ovo vizuelno rešenje ne predstavlja finalni izgled akreditacija.

Registracija1/3

Osnovne informacije

Tip akreditacije:

Pravo na besplatnu kotizaciju imaju svi učesnici konferencije koji se odluče da budu smešteni u St. Bernardin Resortu. Besplatna kotizacija vam nudi mogućnost prisustvovanja svim sadržajima Tvitomanije, uključujući i Food Talk 2014. kao i svečanu dodelu Web Fest nagrada.

U slučaju da niste smešteni u okviru St. Bernardin Resrota, možete prisustvovati konferenciji jedino u slučaju da kupite gostujuću kotizaciju. Cena je 60 EUR za ceo tok konferencije, a nosiocima ove kotizacije obezbedjena su i dva ručka u hotelima resorta.

Biznis kotizacije imaju za svrhu podršku organizaciji konferencije. Njihova cena je 200 EUR, i taj novac će biti iskorišćen za unapredjenje sadržaja konferencije. Nosioci biznis kotizacija imaju pravo na povlašćene cene i smeštaj u Grand Hotelu Bernardin, imaće poseban prostor i dodatne organizovane aktivnosti za networking, a organizatori će uložiti i dodatne napore da im omoguće susrete sa učesnicima konferencije sa kojima žele.

Napomena: U slučaju da se odlučite za #Biznis ili #Gostujuću akreditaciju, obavite do kraja proces registracije a nakon toga će vas kontakirati eko iz organizacije za dalje korake.

Završne informacije:

Podaci za #Biznis korizaciju:

Napomena: Iskoristite polje za dodatne informacije da nam naglasite ako ste predstavnik medija, bloger, predavač, ili nešto što se tiče vaše prijave. Nemojte ovo polje koristiti za pitanja, za to koristite ovaj formular!

Hvala!

Uspešno ste se prijavili za konferenciju Tvitomanija 2014!

Sada možete izvršiti rezervacije smeštaja u St. Bernardin resortu po povlašćenim uslovima.

U slučaju da želite ovo obaviti kasnije, informacije kako da pristupite sistemu za booking možete pronaći u e-mailu koji smo vam malopre poslali.

Za svakog prijavljenog učesnika, naš sponzor, Coca-Cola, poklanja po jednu fudbalsku loptu školi u Srbiji.

Ako želite, podelite sa svojim prijateljima da ste se prijavili za Tvitomaniju! Vama je to minut, a deci to mnogo znači :)

#ŠIRIDOBROTU