Tvitomanija 2014.

Portorož, St.Bernardin Resort, 12.-15. jun 2014!

Tvitomanija je konferencija o društvenim mrežama namenjena svim pojedincima, marketing i PR agencijama, korporacijama, predstavnicima elektronskih i klasičih medija, preduzetnicima, fotografima i svima ostalima koji svoj posao i svakodnevicu sele u sferu Interneta. Svakako, dobrodošli su i svi koji tek žele da se pridruže Internet zajednici.

 

tvitomanijalogofoodtalklogowfestlogo

Tvitomanija okuplja zaljubljenike u društvene mreže. Imaš priliku upoznati fantastične ljude, čuti nevjerovatne priče i vidjeti iz prve ruke kako se radi na najvećim projektima i kampanjama u regiji. Ove godine WebFest i FoodTalk upotpunjuju iskustvo predstavljanjem najuspješnijih web stranica na Balkanu, a brinu se i da svim sladokuscima ne manjka gurmanskog doživljaja i hedonizma. Saznaj u nastavku što je potrebno napraviti kako bi se vidjeli u Portorožu!

Pročitaj više

Smeštaj:

Ako budete želeli da ostanete dan - dva duže, ili dođete par dana ranije, povlašćene cene vrede od 10. do 18. lipnja!

Prošlogodišnja Tvitomanija okupila je više od 500 ljudi u Novi Spa Resportu u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj! Više od 50 sati edukacije i četiri dana fantastičnih tuluma pomognutih ekipom iz beogradskog kluba Mr. Stefan Braun, za sve prisutne bili su nezaboravni. O Tvitomaniji 2013. pričalo se cijelo ljeto, a evo nekoliko kratkih video zapisa koji će vam najbolje pokazati šta je zapravo Tvitomanija.

Pročitaj više

Medijski sponzori